Download and listen to music

Aftershine - Ora Iso Lali Ft. Damara De MP3 Download

We offer to download Aftershine - Ora Iso Lali Ft. Damara De premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 07:01 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Aftershine - Ora Iso Lali Ft. Damara De and add to favorites
  • Downloaded: 1362
  • Format: MP3
  • Duration: 07:01
  • File Size: 14.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 January 2021
Aftershine - Ora Iso Lali Ft. Damara De

Download Mp3 Aftershine Ora Iso Lali Ft. Damara De

Download

Alternative

Lyrics Ora Iso Lali Ft. Damara De - Aftershine

lintang ing wengi..
ngelingke ati iki..
kowe sing paling tak tresnani..
tapi.. sayangku ora mbok hargai..

senajan loro..
Cati iki wes nrimo..
mergo aku sing kudu rumongso..
aku.. ora mbok karepno..

yen sayang.. kowe aku salah..
cobo tak lalekne
sesandinganku ro koe..
lungo.. pancen wis kudu lungo..

Reff :
Gusti kulo.. nyuwun paringono..
ati jembar.. jembar ko segoro..
mergo tresno.. marai sengsoro..
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

senajan loro..
ati iki wes nrimo..
mergo aku sing kudu rumongso..
aku.. ora mbok karepno..

yen sayang.. kowe aku salah..
cobo tak lalekne
sesandinganku ro koe..
lungo.. pancen wis kudu lungo..

Reff :
Gusti kulo.. nyuwun paringono..
ati jembar.. jembar ko segoro..
mergo tresno.. marai sengsoro..
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..

kabeh cen raiso dilalekke..
tapi carane mung siji.. ngikhlaske..
mugo ndang cepet oleh gantine..
mergo takdir jodo wes ono garise.. hoo..

Reff :
Gusti kulo.. nyuwun paringono..
ati jembar.. jembar ko segoro..
mergo tresno.. marai sengsoro..
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..
mergo tresno.. marai sengsoro..
ati ikhlas kudu nrimo lan legowo..