Download and listen to music

Alvi Ananta - SEPET MP3 Download

We offer to download Alvi Ananta - SEPET premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:05 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Alvi Ananta - SEPET and add to favorites
  • Downloaded: 568
  • Format: MP3
  • Duration: 05:05
  • File Size: 10.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 30 December 2020
Alvi Ananta - SEPET

Download Mp3 Alvi Ananta SEPET

Download

Alternative

Lyrics SEPET - Alvi Ananta

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro, sepet rasane...

Serang nemene gelo isun nyang riko
Sampek-sampek emong maning
Emong ketemu riko
Sangking wedine diloro

Entek-entekan kabeh wis riko gowo
Dunge wis nono karine
Sun ditinggal ngeliyo
Mulane saiki

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro

Serang nemene gelo isun nyang riko
Sampek-sampek emong maning
Emong ketemu riko
Sangking wedine diloro

Entek-entekan kabeh wis riko gowo
Dunge wis nono karine
Sun ditinggal ngeliyo
Mulane saiki

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro

Angger-angger ono riko
Nganton nong ngarep moto
Sepet rasane yoro
Sepet rasane… yoro…

Sepet rasane yoro