Download and listen to music

Anggun Pramudita - Dada Sayang MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Dada Sayang premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:31 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Dada Sayang and add to favorites
  • Downloaded: 207
  • Format: MP3
  • Duration: 06:31
  • File Size: 13.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Anggun Pramudita - Dada Sayang

Download Mp3 Anggun Pramudita Dada Sayang

Download

Alternative

Lyrics Dada Sayang - Anggun Pramudita

rasane koyo ngene
yen lagi nandang kahanan
tak kuat-kuatne ati
nadyan loro tenan
sing dikarepne
selawase sesandingan
nyatane kabeh mung dadi kenangan

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine

Reff :

yo wis dada sayang
dewe wis ra dadi siji
sing ati-ati nggon bebrayan
tak dongakne tresno nyawiji

yo wis dada sayang
lilo ora tak gondeli
amergo wis kudu sadar
dudu sopo-sopo aku iki

yen wonten kurang
ngapunten kulo
cukup ngerti wae
setyomu mung semono

yen pancen mung semene
tresnomu kanggo awakku
yo wis kudu tak lilakne
nadyan perih atiku
ninggalke aku
kowe malah ro wong liyo
aku sadar wis ra ono artine