Download and listen to music

Anggun Pramudita - L.D.R (Layang Dungo Restu) MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - L.D.R (Layang Dungo Restu) premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:46 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - L.D.R (Layang Dungo Restu) and add to favorites
  • Downloaded: 203
  • Format: MP3
  • Duration: 04:46
  • File Size: 9.53 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 January 2021
Anggun Pramudita - L.D.R (Layang Dungo Restu)

Download Mp3 Anggun Pramudita L.D.R (Layang Dungo Restu)

Download

Alternative

Lyrics L.D.R (Layang Dungo Restu) - Anggun Pramudita

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Senadan adoh panggonmu ra bakal tak laleke
Tunggulah ku dan jaga hatimu untuk ku

Dungakno aku karo restumu
Sabar nganteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesuk tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambani ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Jogo roso lan katresnanku

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Senadan adoh panggonmu ra bakal tak laleke
Tunggulah ku dan jaga hatimu untuk ku

Dungakno aku karo restumu
Sabar nganteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesuk tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambani ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Jogo roso lan katresnanku