Download and listen to music

Anggun Pramudita - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:08 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 564
  • Format: MP3
  • Duration: 05:08
  • File Size: 10.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Anggun Pramudita - Mandek Nangis

Download Mp3 Anggun Pramudita Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Anggun Pramudita

Pingin tak lalekke kenangan ro koe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke koe
Opo sangking gedine katresnanku

Aku kudu iso nglaleke rupane
Supoyo moto iki iso mandek nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati
Dadi saksi koe mblenjani

Reff :
Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati
Dadi saksi koe ninggalke aku