Download and listen to music

Anggun Pramudita - Nutupi Laraku MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Nutupi Laraku premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:35 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Nutupi Laraku and add to favorites
  • Downloaded: 294
  • Format: MP3
  • Duration: 06:35
  • File Size: 13.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 20 January 2021
Anggun Pramudita - Nutupi Laraku

Download Mp3 Anggun Pramudita Nutupi Laraku

Download

Alternative

Lyrics Nutupi Laraku - Anggun Pramudita

Mungkin wis ra ono roso tresnomu nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Isih kuat ora atiku terus sabar ning remuk aku
Sakjane nyikso batinku
Nanging ning ngarapmu aku tetep guyu
Nutupi laraku

Soyo adoh mung gawe ragu
Opo iso yen terus melaku
Tak pekso senajan loro
Aku ra popo ning atiku sing rung kulino

Yen terus sabar aku uwis tau
Mengamati kuwi bendinaku
Cubo ngertio sing ning pikirku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku terimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso tresnomu nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Yen terus sabar aku uwis tau
Mengamati kuwi bendinaku
Cubo ngertio sing ning pikirku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku terimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso tresnomu nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku

Mungkin ono ati liyo sing lagi tok jogo
Nganti lali karo aku sing ning ngarep moto
Ati rasane loro aku terimo
Aku pingin pamit lungo

Mungkin wis ra ono roso tresnomu nggo aku
Opo malah sandiworo kowe ngapusi aku
Gawe bingung atiku
Arep tekan kapan tak tutupi laraku