Download and listen to music

Anggun Pramudita - Salam Tresno MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Salam Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:21 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Salam Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 500
  • Format: MP3
  • Duration: 04:21
  • File Size: 8.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 07 February 2021
Anggun Pramudita - Salam Tresno

Download Mp3 Anggun Pramudita Salam Tresno

Download

Alternative

Lyrics Salam Tresno - Anggun Pramudita

Semilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedi
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Seliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekan ning pati
Panyuwunku kanggo riko jogo tresno isun
Sayang aku tulus tresno seliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekan ning pati

Salam tresno dijogo
Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning seliramu

Semilir angin wengi kang tumetes
Anambahi kangenku sansoyo gedi
Titipan rindu iki sansoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Seliramu siji, tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekan ning pati
Panyuwunku kanggo riko jogo tresno isun
Sayang aku tulus tresno seliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekan ning pati

Salam tresno dijogo
Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning seliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sansoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekan ning pati

Salam tresno dijogo
Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu ning seliramu