Download and listen to music

Anggun Pramudita - Siji Roso MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Siji Roso premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:58 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Siji Roso and add to favorites
  • Downloaded: 418
  • Format: MP3
  • Duration: 04:58
  • File Size: 9.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Anggun Pramudita - Siji Roso

Download Mp3 Anggun Pramudita Siji Roso

Download

Alternative

Lyrics Siji Roso - Anggun Pramudita

Kadhung wis sing ono
Nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso
Urip tanpo riko

Sun lilakno riko menyang
Sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno
Sampek kangelan sun nglalekno

Siji roso hang sun gowo
Yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari
Tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari

Kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi
Kadhang teko noring ngipi

Kadhung wis sing ono
Nong ati buru keroso
Nggawe batin sun kesikso
Urip tanpo riko

Sun lilakno riko menyang
Sun lilakno paribasane riko ilang
Kari abot sun rasakno
Sampek kangelan sun nglalekno

Siji roso hang sun gowo
Yo mung welas kanggo riko
Tanpo isun sadari
Tekan riko koyo nyoto
Tanpo isun sadari

Kadhung riko yo wis sing ono
Kadhang nggondo kembang wangi
Kadhang teko noring ngipi

(tanpo isun sadari)
(tekan riko koyo nyoto)
(tanpo isun sadari)
(kadhung riko yo wis sing ono)
(kadhang nggondo kembang wangi)
(kadhang teko noring ngipi)