Download and listen to music

Anggun Pramudita - Tepung Kanji MP3 Download

We offer to download Anggun Pramudita - Tepung Kanji premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:48 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Anggun Pramudita - Tepung Kanji and add to favorites
  • Downloaded: 526
  • Format: MP3
  • Duration: 04:48
  • File Size: 9.6 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 27 December 2020
Anggun Pramudita - Tepung Kanji

Download Mp3 Anggun Pramudita Tepung Kanji

Download

Alternative

Lyrics Tepung Kanji - Anggun Pramudita

aku ra mundur, mas, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

mas, aku pengen cerito
tentang kita berdua
wong tuwoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan

aku ra mundur, mas, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, gusti mboten sare

kondomu marang aku
kowe bakal berjuang
pangingatku marang sliramu
ojo sampek salah dalan

aku ra mundur, mas, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

aku ra mundur, mas, teko atimu
masio sakdanya ra ngrestuiku
koyo tepung kanji nong nduwur mejo
yen gusti ngrestui, wong tuwo biso opo

genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, gusti mboten sare
genggemen tanganku kalau kamu ragu
optimis wae, gusti mboten sare