Download and listen to music

Ardha Tatu - Lintang Alihan MP3 Download

We offer to download Ardha Tatu - Lintang Alihan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:01 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ardha Tatu - Lintang Alihan and add to favorites
  • Downloaded: 382
  • Format: MP3
  • Duration: 05:01
  • File Size: 10.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Ardha Tatu - Lintang Alihan

Download Mp3 Ardha Tatu Lintang Alihan

Download

Alternative

Lyrics Lintang Alihan - Ardha Tatu

Timbang Dadi Loro
Loro Sing Neng Jero Dodo
Becik Mundur Aku Tak Lungo
Ora Weruh Ora Ngrungokno

Sak Durunge Getun
Luwih Becik Aku Tak Wurung
Tresnomu Koyo Kulit Ari
Keno Panas Wernaning Ganti

Aku Ora Bakal Bali
Iseh Miris Wedi Loro Ati
Mergo Tatu Sing Wingi
Durung Garing Durung Mari

Paribasan Aku Golek Banyu Timbone Keranjang
Umpomone Sido Karo Kowe
Sing Koyo Lintang Alihan