Download and listen to music

Ardha Tatu - Ngudari Roso MP3 Download

We offer to download Ardha Tatu - Ngudari Roso premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ardha Tatu - Ngudari Roso and add to favorites
  • Downloaded: 451
  • Format: MP3
  • Duration: 04:49
  • File Size: 9.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 30 December 2020
Ardha Tatu - Ngudari Roso

Download Mp3 Ardha Tatu Ngudari Roso

Download

Alternative

Lyrics Ngudari Roso - Ardha Tatu

Sing Tak Tulis Jenengmu
Ning Atiku Ugo Ning Nafasku
Ben Ora Ilang Tresnamu
Sing Terus Tak Sandang

Nadyan Akeh Panggodo
Jroning Atiku Ora Biso Nompo
Gedhene Tresno
Ning Atiku Ora Ono Wong Liyo

Ora Awan Ora Wengi
Nganti Kapan Nyimpen Roso Iki
Mung Karepe Ati
Ngudari Roso Ben Dadi Siji

Mugo Biso kasunyatan
Opo Kang Wis Dadi Kakarepan
Tresnamu Tak Jogo
Selawase Tekan Tuwo