Download and listen to music

Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho MP3 Download

We offer to download Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:52 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho and add to favorites
  • Downloaded: 499
  • Format: MP3
  • Duration: 04:52
  • File Size: 9.73 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 29 December 2020
Ardha Tatu - Ora Duwe Bondho

Download Mp3 Ardha Tatu Ora Duwe Bondho

Download

Alternative

Lyrics Ora Duwe Bondho - Ardha Tatu

Aku Iki Wong Ra Nduwe Bondo
Duweku Mung Rogo Karo Nyowo
Senajan Aku Ora Nduwe Bondo
Nanging Aku Isih Nduwe Rego

Ati Iki Mung Keloro Lere
Nelongso Suwe Sing Tak Rasakke
Nasibku Iki Tak Songgo Dewe
Tak Trimakke Urip Sing Koyo Ngene

Nelongso Atiku Nelongso
Kiwit Cilik Uripku Rekroso
Kepiye Iki Aku Kudu Kepiye
Tak Trimakke Urip sing Koyo Ngene

Memeng Aku Iki Anake Wong Ra Nduwe
Kudu Golek Sandang Pangan Dewe