Download and listen to music

Damara De - Lungo'o MP3 Download

We offer to download Damara De - Lungo'o premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:06 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Damara De - Lungo'o and add to favorites
  • Downloaded: 292
  • Format: MP3
  • Duration: 05:06
  • File Size: 10.2 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Damara De - Lungo'o

Download Mp3 Damara De Lungo'o

Download

Alternative

Lyrics Lungo'o - Damara De

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Reff.
Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti