Download and listen to music

Dara Ayu - Cidro 2 MP3 Download

We offer to download Dara Ayu - Cidro 2 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:19 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Dara Ayu - Cidro 2 and add to favorites
  • Downloaded: 324
  • Format: MP3
  • Duration: 05:19
  • File Size: 10.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 February 2021
Dara Ayu - Cidro 2

Download Mp3 Dara Ayu Cidro 2

Download

Alternative

Lyrics Cidro 2 - Dara Ayu

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu
Nambahi loro batinku

Aku ora percoyo
Nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego-tegone sliramu nambahi loro batinku
Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi kang nguliti awak iki
Nanging seh panas rasaning ati nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu

Lungo awakku sing kudu lungo, timbang batinku keloro-loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu
Lilo awakku iki wes lilo, senajan loro neng njero dodo
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku kudu pisahan karo awakmu