Download and listen to music

Denny Caknan - Ndas Gerih MP3 Download

We offer to download Denny Caknan - Ndas Gerih premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Denny Caknan - Ndas Gerih and add to favorites
  • Downloaded: 480
  • Format: MP3
  • Duration: 05:09
  • File Size: 10.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 27 November 2020
Denny Caknan - Ndas Gerih

Download Mp3 Denny Caknan Ndas Gerih

Download

Alternative

Lyrics Ndas Gerih - Denny Caknan

Jane aku ra pernah ngerti
Perasaanmu kepadaku
Tapi aku berusaha mencari
Isi hati dari sikapmu

Yen pancen atimu kuwi iso tenanan
Tak usahakno ning pelaminan
Kudu sabar ngadepi masalah kahananku
Sing nesrimo, sing legowo

Lawuh ku mie bancaan
Blendrang tuntut gedang
Ben gurih sengojo tak campur ndas gerih
Isuk kudu wis tangi
Ngecong wedang kopi
Ben aku semangat nggolekno rejeki

Tugasmu mung ning omah
Aku tak sing nglakoni polah
Urepmu semangatku sayangku padamu
I Will always I Love You