Download and listen to music

Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU MP3 Download

We offer to download Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:33 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU and add to favorites
  • Downloaded: 3179
  • Format: MP3
  • Duration: 05:33
  • File Size: 11.1 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 17 January 2021
Denny Caknan X Happy Asmara - SATRU

Download Mp3 Denny Caknan X Happy Asmara SATRU

Download

Alternative

Lyrics SATRU - Denny Caknan X Happy Asmara

Unine batin dungoku
Ra luput ko jenengmu
Aku ngedem - ngedem atimu
Bakoh mempertahankanmu

Gusti kulo pun manut dalane
Mung jenengan sing ngatur critane
Sing jelas aku mikir kedepane
Opo bakal hubungan satru seteruse

Tulung percaya aku sayang awakmu
Buktine sampean nglirik liane
Sumpah ra koyo sing, mbok pikir selama iki
Mas isoku meneng, ngajeni awakmu

Sepurane yen pancen salah
Sepurane yen aku neng uripmu mung masalah
Rangkulen aku iki gur mung salah pahamku

Satru hubungan mung salah pahammu
Sampean kudu ngerteni, aku cemburu
Recommendations