Download and listen to music

Dhevy Geranium - Dada Sayang MP3 Download

We offer to download Dhevy Geranium - Dada Sayang premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:48 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Dhevy Geranium - Dada Sayang and add to favorites
  • Downloaded: 620
  • Format: MP3
  • Duration: 04:48
  • File Size: 9.6 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Dhevy Geranium - Dada Sayang

Download Mp3 Dhevy Geranium Dada Sayang

Download

Alternative

Lyrics Dada Sayang - Dhevy Geranium

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati nadyan loro tenan
Sing dikarepne selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne nadyan perih atiku
Ninggalke aku kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Yo wis dada sayang dewe wis ra dadi siji
Sing ati ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo sopo aku iki

Yen wonten kurang ngapunten kulo
Cukup ngerti wae setyomu mung semono