Download and listen to music

Didik Budi - Cerito Loro Ft Cindi Cintya MP3 Download

We offer to download Didik Budi - Cerito Loro Ft Cindi Cintya premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:43 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Didik Budi - Cerito Loro Ft Cindi Cintya and add to favorites
  • Downloaded: 556
  • Format: MP3
  • Duration: 05:43
  • File Size: 11.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 06 January 2021
Didik Budi - Cerito Loro Ft Cindi Cintya

Download Mp3 Didik Budi Cerito Loro Ft Cindi Cintya

Download

Alternative

Lyrics Cerito Loro Ft Cindi Cintya - Didik Budi

Tak tembangke lagu iki
Kanggo sliramu seng paling tak tresnani
Getun ati iki, aku ra nepati janji
Aku lungo tanpo kondo
Mergo kedanan wong lio

Kelingan mbiyen dewe ketemu
Kowe janji ra bakal ngelarani atiku
Segampang iki caramu
Mupus roso tresno ku
Aku ra bakal lali
Tekan kapan ra bakal tak ngapurani

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Koe lungo ninggal aku, atiku loro
Ora nyongko kowe gampang keno godho
Aku ra iso nompo
Lehmu dolanan tresno
Tak akoni pancen
Aku iki dudu sopo-sopo

Seng gede pangapuramu, lungaku ninggal tau
Wes gawe loro atimu
Aku ra butuh tresnomu
Kabeh kuwi mung palsu
Tak buang roso tresnoku
Korban janji manismu

Tak jaluk pengertianmu
Ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

Ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
Senajan uripku pas pasan, aku wani kelangan
Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni

Ora perlu tok getuni, cerito loro iki
Ora bakal tak baleni