Download and listen to music

Didik Budi - Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya MP3 Download

We offer to download Didik Budi - Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:02 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Didik Budi - Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya and add to favorites
  • Downloaded: 354
  • Format: MP3
  • Duration: 05:02
  • File Size: 10.07 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 December 2020
Didik Budi - Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya

Download Mp3 Didik Budi Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya

Download

Alternative

Lyrics Pujaan Ati Ft. Cindi Cintya - Didik Budi

lewat lagu iki tak titipne
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
sak isine dunyo raono liyane
sumpah mati tresno tekan saklawase, saklawase

sak indahe lintang sing ono ning langit kae
raono sing iso ngalahke esemmu
sak akehe kembang sing ono ning taman kae
raono sing iso nandingi ayumu

koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
rasane mung bingung aku tanpomu
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo
terus gawe atiku iki nelongso

kowe sing tak sayang tresno tenanan
kowe sing tak gadang dadi pujaan


lewat lagu iki tak titipne
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
sak isine dunyo raono liyane
sumpah mati tresno tekan saklawase

siji sijine wong tak kangeni
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
saben dino pengen terus ning sandingmu
yo mung siji kowe pujaan atiku, pujaan hatiku

koyo kembang tebu sing kabur kegowo angin
rasane mung bingung aku tanpomu
raiso nglalekke kowe mongko mung sedelo
terus gawe atiku iki nelongso

kowe sing tak sayang tresno tenanan
kowe sing tak gadang dadi pujaan

lewat lagu iki tak titipne
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
sak isine dunyo raono liyane
sumpah mati tresno tekan saklawase

siji sijine wong tak kangeni
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
saben dino pengen terus ning sandingmu
yo mung siji kowe pujaan atiku, pujaan hatiku

lewat lagu iki tak titipne
roso tresnoku iki yo mung kanggo kowe
sak isine dunyo raono liyane
sumpah mati tresno tekan saklawase

siji sijine wong tak kangeni
yo mung kowe sing iso gawe senenge ati
saben dino pengen terus ning sandingmu
yo mung siji kowe pujaan atiku, pujaan hatiku