Download and listen to music

Dory Harsa - Biasa Wae MP3 Download

We offer to download Dory Harsa - Biasa Wae premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:13 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Dory Harsa - Biasa Wae and add to favorites
  • Downloaded: 282
  • Format: MP3
  • Duration: 04:13
  • File Size: 8.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 21 December 2020
Dory Harsa - Biasa Wae

Download Mp3 Dory Harsa Biasa Wae

Download

Alternative

Lyrics Biasa Wae - Dory Harsa

jarene kowe nduwe omah gedhong sak isine.. jarene
jarene kowe mobil mewah sak larange..
jarene

aku nduwe konco koncoku iki
senengane sombong omongane duwur duwur koyo pesawat tempur
pengen tak dublaki kue lumpur
ora tekan ati amarga deweke tak anggep uwong nglindur

jarene kowe nduwe emas batang sak tambange.. jarene
jarene kowe nduwe pacar sak okeh okehe.. jarene

tak iyo iyoke ceritane
tak iyo iyoke ceritane

biasa wae oh biasa wae
omongane ojo di gedheke
biasa wae oh biasa wae
duwur duwur kesampluk lambene