Download and listen to music

Dory Harsa - Mantan Goblok MP3 Download

We offer to download Dory Harsa - Mantan Goblok premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:54 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Dory Harsa - Mantan Goblok and add to favorites
  • Downloaded: 147
  • Format: MP3
  • Duration: 04:54
  • File Size: 9.8 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 16 February 2021
Dory Harsa - Mantan Goblok

Download Mp3 Dory Harsa Mantan Goblok

Download

Alternative

Lyrics Mantan Goblok - Dory Harsa

ojo gresulo.. rasah di gawe loro..
sing penting tetep kerjo
nggo nyukupi keluargo

rasah di pikirake.. mantanmu sing goblok kae..
ben Gusti sing mbaleske
koyo ngopo lorone dadi kowe

yen mung lara ati
akeh sing ngancani
rasah wedi kabeh wis tau nglakoni

mbok wis ajar nglaleke
timbang suwe suwe
edan dewe.. loro dewe..
ajur sak kabehe.. mesake ragane

ojo gresulo
rasah di gawe loro
sing penting tetep kerjo
nggo nyukupi keluargo

rasah di pikirake
mantanmu sing goblok kae
ben Gusti sing mbaleske
koyo ngopo lorone dadi kowe