Download and listen to music

Dory Harsa - Pengen Lali MP3 Download

We offer to download Dory Harsa - Pengen Lali premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:14 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Dory Harsa - Pengen Lali and add to favorites
  • Downloaded: 576
  • Format: MP3
  • Duration: 04:14
  • File Size: 8.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 04 March 2021
Dory Harsa - Pengen Lali

Download Mp3 Dory Harsa Pengen Lali

Download

Alternative

Lyrics Pengen Lali - Dory Harsa

jane pengen lali
nanging sansoyo kelingan
kelingan mbiyen pas sayang-sayangan

yen kelingan loro tenan
kowe pilih dalan sing liyan
kebribik garangan

kuat ra kuat aku kudu iso nompo
senadyan remuk ning dodo

yowes ora popo
wong akeh sing kondo
yen kowe kuwi
tukang ngumbar tresno

yowis tak trimake
senadyan ngene carane
mugo mugo bener pilihane

yowis tak lilake
yen ngene dalane
kowe milih de'e
lorone ben tak songgo dewe