Download and listen to music

Era Syaqira - Akhire Pisahan MP3 Download

We offer to download Era Syaqira - Akhire Pisahan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:18 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Era Syaqira - Akhire Pisahan and add to favorites
  • Downloaded: 285
  • Format: MP3
  • Duration: 05:18
  • File Size: 10.6 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 January 2021
Era Syaqira - Akhire Pisahan

Download Mp3 Era Syaqira Akhire Pisahan

Download

Alternative

Lyrics Akhire Pisahan - Era Syaqira

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

titip kembang iki
dinggo wong sing tak tresnani
dijogo lan ojo nganti ilang

masio ra sesandingan
ning ati tetep sayang
ning mburimu aku wes berjuang

nanging opo kabeh iki raono artine
koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
kembange wes layu koyo janjimu neng aku

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo

tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
koe sing tak sayang akhire pisahan
tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
ikhlas koe lungo, aku ora popo

aku lilo, dadio wong liyo ning uripku