Download and listen to music

Esa Risti - Layang Dung Restu - LDR MP3 Download

We offer to download Esa Risti - Layang Dung Restu - LDR premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:13 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risti - Layang Dung Restu - LDR and add to favorites
  • Downloaded: 597
  • Format: MP3
  • Duration: 05:13
  • File Size: 10.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 25 December 2020
Esa Risti - Layang Dung Restu - LDR

Download Mp3 Esa Risti Layang Dung Restu - LDR

Download

Alternative

Lyrics Layang Dung Restu - LDR - Esa Risti

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Reff:
Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku