Download and listen to music

Esa Risti - Sedelo Maneh MP3 Download

We offer to download Esa Risti - Sedelo Maneh premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:53 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risti - Sedelo Maneh and add to favorites
  • Downloaded: 419
  • Format: MP3
  • Duration: 05:53
  • File Size: 11.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 09 February 2021
Esa Risti - Sedelo Maneh

Download Mp3 Esa Risti Sedelo Maneh

Download

Alternative

Lyrics Sedelo Maneh - Esa Risti

Wis maleh ganti eluh geteh
Ati seneng tatu dadi perih
Aarep nyanding karo sliramu
Mung endah sedelo koyo kembange turu
Katresnan sing suwe tak bangun

Pisah selawase gawe bingung
Ibarat rogo tanpo balung
Lemes demes sepo koyo wong linglung


reff
Sedelo maneh awake dewe rabi
Nanging ngopo kowe lungo
Ninggalke aku gawe selawase dewe
Umpomo Gusti paring sakitik wektu
Bisa nyanding karo sliramu
Aku wis lilo mugo tenang ning kono


Tak dongakne dek...tak dongakne..
Awakmu tenang ning alam kono
Sepurane dek....rung bisa gawe
Senengmu naliko gandeng aku