Download and listen to music

Esa Risty - Kelangan 2 MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Kelangan 2 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:28 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Kelangan 2 and add to favorites
  • Downloaded: 132
  • Format: MP3
  • Duration: 05:28
  • File Size: 10.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 16 April 2021
Esa Risty - Kelangan 2

Download Mp3 Esa Risty Kelangan 2

Download

Alternative

Lyrics Kelangan 2 - Esa Risty

sing ono maning hang isun welasi
sing ono maning hang isun sayangi
kembang hang ono ring tangan
ilang kepetik wong liyan
tego tegane ninggal sun kelaran

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih

saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati

kalingono riko tipis atine
ninggal isun mung ngaboti liyane
padahal nong njero ati
riko sing biso keganti
tapi malah gawe ati sun perih

saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

saiki sun dewekan, nyawang teko kadohan
riko tentrem atinisun wes seneng
riko sing usah ngerti kelendi sun saiki
pokok riko seneng isun yo seneng

masio tah gerimis ring ati
tapi isun nguwatno ati