Download and listen to music

Esa Risty - Lintang Kangen MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Lintang Kangen premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:02 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Lintang Kangen and add to favorites
  • Downloaded: 493
  • Format: MP3
  • Duration: 05:02
  • File Size: 10.07 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 18 December 2020
Esa Risty - Lintang Kangen

Download Mp3 Esa Risty Lintang Kangen

Download

Alternative

Lyrics Lintang Kangen - Esa Risty

Lintang sing ono ing wengi
Gawe kangen ati
Ati sing tansah nandang kasmaran iki
Endahe esemu gawe bungahe atiku
Mung sliramu pepujaning atiku

Ning awan katon netramu
Ing saben wengiku
Keroso ing sumilire angin dalu
Sliramu duh kang mas
Sing dadi memani e kalbu
Mung sliramu sing ono ning atiku
Aku treno sliramu

Ning angin tak titipne
Roso kangen marang sliramu
Nadyan batin pengen ketemu
Amung biso nyawang fotomu

Abote mendem kangen
Kangen sing neng jero dodoku
Gedene roso tresno iki amung tak simpen
Ning jero ati