Download and listen to music

Esa Risty - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 510
  • Format: MP3
  • Duration: 05:09
  • File Size: 10.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 07 January 2021
Esa Risty - Mandek Nangis

Download Mp3 Esa Risty Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Esa Risty

pengen tak lalekne kenangan ro kowe
nanging kok angel rasane
aku kudu piye carane ninggalne kowe
opo saking gedine katresnanku

aku kudu iso ngelalekne rupane
supoyo moto iki iso mandeg nangis
kesel atiku kerono korban janji manismu
mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

banyu moto uwes asad kerono pikir kowe minggat
banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
marang janjimu ning aku
mendung ning ati dadi saksi kowe ninggalne aku