Download and listen to music

Esa Risty - Menungso Ora Toto MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Menungso Ora Toto premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:23 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Menungso Ora Toto and add to favorites
  • Downloaded: 503
  • Format: MP3
  • Duration: 05:23
  • File Size: 10.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 13 January 2021
Esa Risty - Menungso Ora Toto

Download Mp3 Esa Risty Menungso Ora Toto

Download

Alternative

Lyrics Menungso Ora Toto - Esa Risty

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..

cerito wingi tak tuliske dadi lagu
mergo kahanane sing marai ngelu
angin wengi sing nggregesi njero awak iki
sing marai netes eluh ono pipi..

soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
phendak dino anane mung rame wae
aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo..

aku sing gemati.. aku sing nresnani
jare meh ngancani malah ngeliyo ati..

pas wingi kowe mblenjani janji
ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
tak nei ati ora ngerteni
dasare kowe randue ati..

aku ning kene mbok sepeleke
ra tau nggatheke aku sing meduleke
kowe kui cen menungso oratoto..