Download and listen to music

Esa Risty - Sayang Dek'e MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Sayang Dek'e premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:28 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Sayang Dek'e and add to favorites
  • Downloaded: 317
  • Format: MP3
  • Duration: 04:28
  • File Size: 8.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Esa Risty - Sayang Dek'e

Download Mp3 Esa Risty Sayang Dek'e

Download

Alternative

Lyrics Sayang Dek'e - Esa Risty

mbyen koe tau ngomong lirih ning kupingku
jare ora bakalan ngeliyo ati
janji tulus ning ati
ora bakall keganti
mergo kowe sing dadi lintange ati

aku ora bakal lali kenangan ro kowe
mergo janji sing kepatri
kabeh penjalukmu ora tau tak semoyo
nanging nyatane kowe sing suloyo

aku wis iso sabar
nompo sak kabehe kahanan iki
nanging aku ra biso
yen kowe adoh ning atiku

padange sinar rembulan
soyo suwe soyo kelingan
kelingan kowe sing tak sayang

dumetes eluh ono pipiku
yen kelingan kabeh janji janjimu
duh gusti aku kudu piye
aku sayang karo de'e