Download and listen to music

Esa Risty - Talineng Asmoro MP3 Download

We offer to download Esa Risty - Talineng Asmoro premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:40 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Esa Risty - Talineng Asmoro and add to favorites
  • Downloaded: 149
  • Format: MP3
  • Duration: 04:40
  • File Size: 9.33 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 March 2021
Esa Risty - Talineng Asmoro

Download Mp3 Esa Risty Talineng Asmoro

Download

Alternative

Lyrics Talineng Asmoro - Esa Risty

opo salahku nganti kowe ninggalke aku
tanpo sebab alasan dadi karepmu
teganing ati medotke talining asmoro
opo pancen wes ono lanangan liyo

loro ati, atiku loro
tansah soyo keronto-ronto
roso iki tetep jroning dodo
koe uwes bedo

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
nalikane kowe lungo ninggalke aku
nelongso ku nelongso ati soyo keronto-ronto
koe uwes cidro dadi sumpah setiamu

tumetes ing iluhku nganti koyo tirto segoro
laraning njero atiku nganti keronto-ronto
kelingan janji-janjimu bakal ngajak neng kayangan
talining asmoro dadi ilang pedot tanpo alesan

doh gusti paringono hambamu kesabaran
doh gusti paringono hambamu ketabahan
masalah ati seng lagi bubrah saiki
tak percoyo tak hormati jebule kui kabeh ngapusi