Download and listen to music

Fira Azahra - Aku Ikhlas MP3 Download

We offer to download Fira Azahra - Aku Ikhlas premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:42 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Fira Azahra - Aku Ikhlas and add to favorites
  • Downloaded: 481
  • Format: MP3
  • Duration: 05:42
  • File Size: 11.4 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 December 2020
Fira Azahra - Aku Ikhlas

Download Mp3 Fira Azahra Aku Ikhlas

Download

Alternative

Lyrics Aku Ikhlas - Fira Azahra

Aku.. Nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu..

Duh kang mas.. Sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku.. Ora menghargai
Koe sing gemati..

Yowes rapopo.. Rasah digetuni..
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu.. Ning uripmu..

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tu..lung ojo koe ninggalke aku
A..ku.. Pe..ngen ning sandingmu..

Yowes rapopo.. Rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuangankul
Dadi esemmu.. Ning uripmu..

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki
Tu..lung ojo koe ninggalke aku
A..ku.. Pe..ngen ning sandingmu..

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo
Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu ke..pie
Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo.. Kenyataane
Aku ro koe
Pancen.. Dudu jodone