Download and listen to music

Gerry Mahesa - Aku Ikhlas feat. Lala Widy MP3 Download

We offer to download Gerry Mahesa - Aku Ikhlas feat. Lala Widy premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:11 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Gerry Mahesa - Aku Ikhlas feat. Lala Widy and add to favorites
  • Downloaded: 380
  • Format: MP3
  • Duration: 06:11
  • File Size: 12.37 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 07 January 2021
Gerry Mahesa - Aku Ikhlas feat. Lala Widy

Download Mp3 Gerry Mahesa Aku Ikhlas feat. Lala Widy

Download

Alternative

Lyrics Aku Ikhlas feat. Lala Widy - Gerry Mahesa

Aku nglakoni kabeh iki
Ikhlas seko ning ati
Nggo sliramu

Duh kang mas sepurane yen aku
Nggawe loro atimu
Aku ora menghargai
Koe sing gemati

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki

Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Aku ngerti mripat iki seko koe
Aku jaluk ngapuro
Aku pengen awak dewe iso berbarengan

Jogonen sopo sing ngancani koe saiki
Gemateni de'e ojo disia siake

Aku iso ninggalke de'e demi koe

Rungokno aku gunakno mripat iki
Kanggo neruske kebahagiaanmu
Aku Ikhlas wes aku pamit

Yowes rapopo rasah digetuni
Cukup aku ngerti perjuanganku
Dadi esemmu ning uripmu

Sak jembare segoro
Aku ikhlas yen akhire
Kudu nompo loro iki

Tulong ojo koe ninggalke aku
Aku pengen ning sandingmu

Pancen iki dalane
Aku raiso nompo
Aku wis iso nerimo

Tapi aku sing ora lilo
Pengenmu kepie

Pengenku nyanding koe
Wes lalekke aku
Tak cobo nompo anane

Mungkin wis takdire
Kudu dikuatke
Nompo kenyataane
Aku ro koe
Pancen dudu jodone