Download and listen to music

Gerry Mahesa - Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi MP3 Download

We offer to download Gerry Mahesa - Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:13 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Gerry Mahesa - Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi and add to favorites
  • Downloaded: 316
  • Format: MP3
  • Duration: 05:13
  • File Size: 10.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 January 2021
Gerry Mahesa - Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi

Download Mp3 Gerry Mahesa Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi

Download

Alternative

Lyrics Layang Dungo Restu Ft. Lala Widi - Gerry Mahesa

Tak tulis layang kangen iki dinggo kowe
Soyo ngampet gede roso katresnanku
Snadyan adoh pangonmu ra bakal tak lale’ke
Tunggulahku dan jaga hatimu untukku

Donga’no aku karo restumu
Sabar ngenteni tekan baliku
Tak jogo roso kanggo awakmu
Semoga dirimu juga begitu

Roso sayang iki ra biso lali
Nganti mbesok tekaning mati
Janji tulus ra mung ono ing lathi
Mantep roso lan jiwo rogo iki

Tak titipke layang kangenku iki
Mugo biso nambahi ati
Panyuwunku siji kanggo awakmu
Njogo roso lan katresnanku