Download and listen to music

Ghea Barbie - Lewat Angin Wengi MP3 Download

We offer to download Ghea Barbie - Lewat Angin Wengi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:28 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ghea Barbie - Lewat Angin Wengi and add to favorites
  • Downloaded: 490
  • Format: MP3
  • Duration: 04:28
  • File Size: 8.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Ghea Barbie - Lewat Angin Wengi

Download Mp3 Ghea Barbie Lewat Angin Wengi

Download

Alternative

Lyrics Lewat Angin Wengi - Ghea Barbie

Tak Simpen Ning Njero Ati
Eesemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki
Nadyan Akeh Gudo
Ra Ngalangi Dalane Tresno,
Mung Sliramu memanike kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku
Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu Antu Ngenteni Tekamu

Padange Mbulan Ndadari
Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning Njero Ati
Esemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki
Nadyan Akeh Gudo
Ra Ngalangi Dalane Tresno,
Mung Sliramu memanike kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku
Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu Antu Ngenteni Tekamu