Download and listen to music

Happy Asmara - Akhire Pisahan MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Akhire Pisahan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:26 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Akhire Pisahan and add to favorites
  • Downloaded: 305
  • Format: MP3
  • Duration: 04:26
  • File Size: 8.87 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 17 June 2021
Happy Asmara - Akhire Pisahan

Download Mp3 Happy Asmara Akhire Pisahan

Download

Alternative

Lyrics Akhire Pisahan - Happy Asmara

Titip kembang iki
Di nggo wong seng tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang

Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo

Titip kembang iki
Dinggo wong sing tak tresnani
Dijogo lan ojo nganti ilang
Masio ra sesandingan
Ning ati tetep sayang
Ning mburimu aku wes berjuang

Nanging opo kabeh iki raono artine
Koe milih ninggal tresno tulus sing tak jogo
Kembange wes layu koyo janjimu neng aku

Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan
Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo
Tresnoku wes ilang, kabur koyo layangan
Koe sing tak sayang akhire pisahan

Tak cobo nglalekke kenangan sing gawe aku loro
Ikhlas koe lungo, aku ora popo
Aku lilo, dadio wong liyo ning uripku