Download and listen to music

Happy Asmara - Cidro 2 MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Cidro 2 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:08 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Cidro 2 and add to favorites
  • Downloaded: 28
  • Format: MP3
  • Duration: 04:08
  • File Size: 8.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 February 2021
Happy Asmara - Cidro 2

Download Mp3 Happy Asmara Cidro 2

Download

Alternative

Lyrics Cidro 2 - Happy Asmara

Durung nganti garing catu sing ning atiku
Tego – tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku leloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas – panase serngenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro – loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu