Download and listen to music

Happy Asmara - Dudu Dolanan MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Dudu Dolanan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:40 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Dudu Dolanan and add to favorites
  • Downloaded: 127
  • Format: MP3
  • Duration: 05:40
  • File Size: 11.33 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 April 2021
Happy Asmara - Dudu Dolanan

Download Mp3 Happy Asmara Dudu Dolanan

Download

Alternative

Lyrics Dudu Dolanan - Happy Asmara

sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan

awale gak temu aku ora iso turu.
awan bengi sore isuk kowe
whatsapp aku.
ora kober mangan.
dadi korban sepikan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung ngguya
ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diterusne.
mergo motoku sak iki uwes netes
getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.


semene caramu cuman nggawe pager aku.
janji- janji palsu amung nggawe awak kuru.
ora kober tandang dadi korban settingan.
eh nyatane aku cuman pelampiasan.
opo salahku sampek kowe ngono.
weruh salahmu kowe mung
ngguya- ngguyu.
lek nyatane gak iso ojok diteruske.
mergo motoku sak iki uwes netes getih.
wis tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan.



wes tak kabeh- kabehno
nanging kowe ora tau rumongso
atiku loro...
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku sing tenanan
ati iki dudu dolanan
sing tak aboti ratau nguwati
sing tak fikiri ratau ngerteni
yen mung niat dolanan
ojo karo aku ding tenanan
ati iki dudu dolanan,
ati iki dudu dolanan..
ati iki dudu dolanan.