Download and listen to music

Happy Asmara - Lara Ati MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Lara Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 03:43 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Lara Ati and add to favorites
  • Downloaded: 807
  • Format: MP3
  • Duration: 03:43
  • File Size: 7.43 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 05 January 2021
Happy Asmara - Lara Ati

Download Mp3 Happy Asmara Lara Ati

Download

Alternative

Lyrics Lara Ati - Happy Asmara

Kelingan tahun wingi
Kowe ngucapke janji
Salahku opo, nganti katresnanmu
Lungo....

Jujur aku moh kelangan
Amergo isih sayang
Ninggali rasa iki
Suk kowe bakal ngerti
Setyoku wis kepati

Reff:
Tresnoku yo gur mung siji
Kowe wis ning njero ati
Sinten saiki nglarani
Medotke janji, nganti aku pengen mati
Maturnuwun kula lara ati