Download and listen to music

Happy Asmara - Lawang Ati MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Lawang Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:03 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Lawang Ati and add to favorites
  • Downloaded: 49
  • Format: MP3
  • Duration: 05:03
  • File Size: 10.1 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 May 2021
Happy Asmara - Lawang Ati

Download Mp3 Happy Asmara Lawang Ati

Download

Alternative

Lyrics Lawang Ati - Happy Asmara

Ngamboro ning angenku
Tansah iling marang sliramu
Senadyan wis tak cobo
Lalekake jenengmu

Sing tansah tak tembangke
Laras kangen jero atiku
Sing tansah tak sworoke
Gendhing tresno ning dodoku

Opo pancen kudu tak lilo
Mergo ra biso duweni
Tresno sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging soyo ra biso ngilangke tresnaku marang sliramu

Nadyan tak tutup lawang atiku
Soko kabeh crito lan tresnamu
Nanging sliramu soyo kepatri ning jero atiku