Download and listen to music

Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:01 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang and add to favorites
  • Downloaded: 294
  • Format: MP3
  • Duration: 04:01
  • File Size: 8.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 06 March 2021
Happy Asmara - Ojo Dadi Pecundang

Download Mp3 Happy Asmara Ojo Dadi Pecundang

Download

Alternative

Lyrics Ojo Dadi Pecundang - Happy Asmara

Ojo tau dadi pecundang
Mung mergo kelangan wong sing tok sayang
Iseh akeh konco sing ning mburimu
Dadi wong ojo goblok mencinta
Putus cinta ora masalah
kowe ojo lemah

Vers 1.
Mending balik kanan wae
Rene kumpul bareng konco koncone
Timbang kowe mikir dek e
Malah soyo mumet ndas e
Di larani bola bali
Nanging ngopo kowe iseh bertahan
pancen kowe goblok tenan
Mending golek tresno sing liyane

(Back to REFF)Vers 2.
Yen perjuanganmu wes ra di gagas
Tresnomu nggo dek e ora terbalas
Mending tinggalno
Ojo Goblok Mergo Tresno

Percuma wae tok pertahanke
Mergo dek ne wes gandeng karo tresno liyane
Konco mung iso ngandani
Yen kowe panggah ngeyel
YOWES MODARO!!!