Download and listen to music

Happy Asmara - Salam Tresno MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Salam Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:30 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Salam Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 375
  • Format: MP3
  • Duration: 05:30
  • File Size: 11 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 November 2020
Happy Asmara - Salam Tresno

Download Mp3 Happy Asmara Salam Tresno

Download

Alternative

Lyrics Salam Tresno - Happy Asmara

Syumilir angin wengi Kang tumetes
Anambaih kangenku sangsoyo gedi
Titipan rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo, Angenku nggo kowe..

Sliirahmu siji Tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo Tekaning mati
Panyuwunku kanggo riko Njogo tresno nisun
Sayang Aku tulus tresno sliramu... uuuu

Tresno ra bakal ilyang Kangen sang soyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko Janji suci tekan ning pati
Salam tresno di jogo Senajan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko Salam rindu neng sliramu.....