Download and listen to music

Happy Asmara - Siji Wektu MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Siji Wektu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:38 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Siji Wektu and add to favorites
  • Downloaded: 349
  • Format: MP3
  • Duration: 05:38
  • File Size: 11.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 20 June 2021
Happy Asmara - Siji Wektu

Download Mp3 Happy Asmara Siji Wektu

Download

Alternative

Lyrics Siji Wektu - Happy Asmara

Kanggo kowe seng tak sayang
Sing saiki wes ra neng rangkulan
Masio wes ra dadi siji
Tapi kowe seng tetep neng ati

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen ,kangen sliramu

Saben dino aku meneng-meneng
Neng njero ati aku mendem kangen
Njero ati ngeroso
Kowe uwong seng paling tak sayang

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu

Paringono siji wektu
Nggo ketemu ro sliramu
Aku pengen ngomong yen aku tresno awakmu
Aku kangen, kangen sliramu
Aku kangen, kangen sliramu