Download and listen to music

Happy Asmara - Tak Warahi Carane MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Tak Warahi Carane premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 07:00 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Tak Warahi Carane and add to favorites
  • Downloaded: 133
  • Format: MP3
  • Duration: 07:00
  • File Size: 14 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 05 April 2021
Happy Asmara - Tak Warahi Carane

Download Mp3 Happy Asmara Tak Warahi Carane

Download

Alternative

Lyrics Tak Warahi Carane - Happy Asmara

Matur suwon mergo wes ngukir loro
Loro ning ati ora bakal biso lali
Sepiro caramu nglarani ati
Bakal tak eleng-eleng tekan mati

Sak jane aku iso nglarani
Tapi aku isih nduwe ati
Yen kowe arep mblenjani
Sumonggo tak jembarno ati

Loro seng mbok gawe
Ra bakal tak lalekke
Yen kowe rep nglarani
Tak trimo sak jroning ati

Tatu seng tak roso
Iki ora sepiro
Aku ngadek jejek mergo atiku wes ora loro

Yen pengen nglarani
Kowe mung tak esemi
Reneo tak warahi carane dolanan ati
Reneo tak warahi carane ,dolanan ati