Download and listen to music

Happy Asmara - Wedi Kelangan MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Wedi Kelangan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:00 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Wedi Kelangan and add to favorites
  • Downloaded: 209
  • Format: MP3
  • Duration: 05:00
  • File Size: 10 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 29 January 2021
Happy Asmara - Wedi Kelangan

Download Mp3 Happy Asmara Wedi Kelangan

Download

Alternative

Lyrics Wedi Kelangan - Happy Asmara

Yang udane wes teko
Aku ngempet kangen opo kowe keroso
Udan bledek aku wedi
Rak ono sing ngancani
Cepet engalo bali

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran

Kangenku setengah mati
Koyo bulan tanpo lintang
Atiku nandang kasmaran
Rino wengi tansah kelingan
Nalikane sesandingan

Arep mangan rasane
Wes ora doyan
Arep turu tansah klisikan
Rasane wedi kelangan
Adoh kowe pikiran melayang-layang