Download and listen to music

Happy Asmara - Wes Tatas MP3 Download

We offer to download Happy Asmara - Wes Tatas premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:10 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Happy Asmara - Wes Tatas and add to favorites
  • Downloaded: 1144
  • Format: MP3
  • Duration: 06:10
  • File Size: 12.33 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 07 November 2020
Happy Asmara - Wes Tatas

Download Mp3 Happy Asmara Wes Tatas

Download

Alternative

Lyrics Wes Tatas - Happy Asmara

Tak Eleng-eleng mbiyen tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan pungkase umurku
Nanging saikine kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang
Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan
Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah
Wes tak ngalah..