Download and listen to music

Hendra Kumbara - Opo Anane MP3 Download

We offer to download Hendra Kumbara - Opo Anane premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:59 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Hendra Kumbara - Opo Anane and add to favorites
  • Downloaded: 580
  • Format: MP3
  • Duration: 04:59
  • File Size: 9.97 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 27 December 2020
Hendra Kumbara - Opo Anane

Download Mp3 Hendra Kumbara Opo Anane

Download

Alternative

Lyrics Opo Anane - Hendra Kumbara

Loroku wis ilang
Semenjak kau datang
Saiki ngadeg jejeg wis ra pincang
Kowe sing nambani
Kowe sing ngeroki
Seko masuk angin lan tatu ning ati

Loroku wis mari
Tekomu ngepasi
Pancen wis digariske marang Gusti
Tetep ning sandingku
Percoyo karo aku
Mlaku bareng nganti sak mandegke wektu

Aku tresno karo kowe
Sing nompo opo anane
Ben tak jogo
Ora tak sio-sio

Aku sing bakal berjuang
Kanggo nyukupi kahanan
Nyuwun dungo
Ben lancar anggonku kerjo

Sithik kathah tak sukuri
Mugo berkah dadi rejeki
Tetep sumringah manut kersane Gusti