Download and listen to music

Ilux ID - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Ilux ID - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ilux ID - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 283
  • Format: MP3
  • Duration: 04:49
  • File Size: 9.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 27 January 2021
Ilux ID - Mandek Nangis

Download Mp3 Ilux ID Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Ilux ID

Pingin tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu biso nglaleke rupane
Supoyo moto iki biso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati Dadi saksi kowe mblenjani

Reff :

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku
Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku