Download and listen to music

Ilux ID - Pamit Kerjo MP3 Download

We offer to download Ilux ID - Pamit Kerjo premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:56 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ilux ID - Pamit Kerjo and add to favorites
  • Downloaded: 384
  • Format: MP3
  • Duration: 04:56
  • File Size: 9.87 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 February 2021
Ilux ID - Pamit Kerjo

Download Mp3 Ilux ID Pamit Kerjo

Download

Alternative

Lyrics Pamit Kerjo - Ilux ID

Dek aku njalok sepuro
Ninggal kowe ora kondo kondo
Ikhlasno lungoku hapus banyu motomu
Dungakno lakonku ono kene

Aku pamit kerjo ora ono niat ninggal lungo
Tapi iki kabeh mergo kahananku ora ono
Bakal tak buktikne setiaku tulus lan tak jogo
Sing tak jalok kowe ora usah mikir neko neko

Sabaro aku bakalan muleh
Gowo sangu di nggo ngerabi kowe

Dek aku njalok sepuro
Ninggal kowe ora kondo kondo
Ikhlasno lungoku hapus banyu motomu
Dungakno lakonku ono kene

Aku pamit kerjo ora ono niat ninggal lungo
Tapi iki kabeh mergo kahananku ora ono
Bakal tak buktikne setiaku tulus lan tak jogo
Sing tak jalok kowe ora usah mikir neko neko

Sabaro aku bakalan muleh
Gowo sangu di nggo ngerabi kowe

Aku pamit kerjo ora ono niat ninggal lungo
Tapi iki kabeh mergo kahananku ora ono
Bakal tak buktikne setiaku tulus lan tak jogo
Sing tak jalok kowe ora usah mikir neko neko

Sabaro aku bakalan muleh
Gowo sangu di nggo ngerabi kowe