Download and listen to music

Ilux ID - Yo Wis MP3 Download

We offer to download Ilux ID - Yo Wis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:05 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ilux ID - Yo Wis and add to favorites
  • Downloaded: 300
  • Format: MP3
  • Duration: 05:05
  • File Size: 10.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Ilux ID - Yo Wis

Download Mp3 Ilux ID Yo Wis

Download

Alternative

Lyrics Yo Wis - Ilux ID

Yowis ben dadi kenangan
Yowis mung ning angan angan
Tresno sing tak gadang
Mung mandeg ning tengah dalan
Aku kowe wes ora sejalan

Yowis ben dadi cerito
Yowis mung sakedep moto
Janjimu ra ori
Jebule mung kawe siji
Jare tulus jebule mung apus-apus

Aku nangis ra uwis-uwis
Teles kebes wes nganti kalis

Aku kangen ning mung tak pendem
Nangis
Mergo janjimu sing lamis

Opo meneh sing mbok goleki
Rumangsaku kabeh wes tak turuti
Tibo tangiku mung kanggo kowe
Snajan sak onone
Sing penting perjuangane

Opo mergo wong ora nduwe
Kowe nganti tego ninggalake
Snajan atiku wes ajur mumur
Tetep kudu bersukur
Kabeh wes ono sing ngatur